Claudia Kowalik

 • Gynaecoloog
 • Amsterdam UMC, locatie AMC Amsterdam
Aandoeningen: Bekkenbodem, Urineverlies, Verzakking
Behandelingen: Complicaties van verzakking of incontinentie operaties met een implantaat (“matje) - Problemen met verzakking, aandrang –incontinentie, stressincontinentie, terugkerende blaasontstekingen, pijn bij vrijen waarbij andere behandelingen tot nu toe onvoldoende effect hebben gehad.
Claudia Kowalik (1979) is als gynaecoloog verbonden aan het Amsterdam UMC voor hoog complexe zorg en Bergman Vrouwenzorg Amsterdam voor de lagere complexe zorg. Zij heeft zich gespecialiseerd in de bekkenbodem problematiek, zoals verzakkingen, urine-incontinentie en terugkerende blaasontstekingen. Haar speciale aandacht in Amsterdam UMC gaat uit naar de behandeling van vrouwen die klachten hebben van een “matje” dat geplaatst is als behandeling voor een verzakking of urine-incontinentie. Vrouwen die een operatie hebben ondergaan vanwege een verzakking of urine-incontinentie met een implantaat krijgen soms klachten die niet herkend of erkend worden. In het Amsterdam UMC, is sinds 2019 de “mesh” complicatie poli geopend, een polikliniek waar vrouwen met klachten die gerelateerd zijn aan een implantaat (“matje”) terecht kunnen.

Informatie

Video & webinars

Locatie

Meibergdreef 9, Amsterdam, Nederland

Zorgverleners vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Heb je algemene informatie nodig over een specifieke klacht kijk dan eerst op de pagina van de betreffende aandoening, waar binnenkort ook een Q&A komt. Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website van de patiëntenvereniging. Heb je geen geschikt antwoord kunnen vinden, stel dan je vraag aan de zorgverlener. Het kan een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt via de mail, maar je ontvangt altijd een bericht. Heb je een persoonlijke medische vraag, dan kun je een online consult aanvragen.

  Ervaringen

  Deel je ervaring over Claudia Kowalik

   hoe tevreden ben je over deze zorgprofessional

   zeer ontevredenontevredenneutraaltevredenzeer tevreden

   Menu