Desiree Tijhuis

 • De Hoofdzuster
 • De Hoofdzuster Soest
Aandoeningen: Anticonceptie, Hoofdpijn, Hormonen, Leefstijl, Menstruatie, Migraine, Overgang, Slaapproblemen, Stemmingswisselingen
Behandelingen:
Desiree Tijhuis, eigenaar van de Hoofdzuster, is sinds 2009 vrouwenzorg specialiste in Soest en omstreken. In haar praktijk begeleidt en adviseert ze vrouwen van alle leeftijden waar het gaat om hun gezondheid, hormonale vragen en klachten. Een van haar specialisaties is hoofdpijn. Daarnaast verricht Desiree gezondheidschecks waarbij bloeddruk, (uitgesplitst) cholesterol, bloedsuikergehalte, BMI ( inclusief lichaamsvetpercentage, visceraal vet etc.) en longfunctie worden gemeten. Waar nodig geeft Desiree adviezen om afwijkende waarden te verbeteren. Desiree heeft na de HBO in diverse branches binnen de gezondheidszorg gewerkt. Haar motto: ‘Je kunt de wind niet veranderen maar wel de stand van je zeilen.’.

Informatie

De Nationale Gezondheidsbeurs 2019

Video & webinars

Locatie

Den Blieklaan 35a, Soest, Nederland

Zorgverleners vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek. Dit doen zij op vrijwillige basis. Heb je algemene informatie nodig over een specifieke klacht, kijk dan eerst op de pagina van de betreffende aandoening. Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website van de patiëntenvereniging. Heb je geen geschikt antwoord kunnen vinden, stel dan je vraag aan een zorgverlener. Deze vraagt komt binnen bij de ZorgZus, een BIG geregistreerde verpleegkundige. Zij zullen eerst zelf proberen de vraag te beantwoorden, eventueel in overleg met de betreffende arts. En indien nodig bemiddelt de online ZorgZus in een afspraak met betreffende zorgverlener. Het kan een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt op de mail, maar je ontvangt altijd een bericht.

  Ervaringen

  Deel je ervaring over Desiree Tijhuis

   hoe tevreden ben je over deze zorgprofessional

   zeer ontevredenontevredenneutraaltevredenzeer tevreden

   Menu