Desiree Tijhuis

 • Care for women specialiste
 • De Hoofdzuster Soest
Aandoeningen: Anticonceptie, Hoofdpijn, Hormonen, Leefstijl, Menstruatie, Migraine, Overgang, Slaapproblemen, Stemmingswisselingen
Behandelingen:
Desiree Tijhuis, eigenaar van de Hoofdzuster, en Care for Woman specialiste , is sinds 2009 vrouwenzorg specialiste in Soest en omstreken. In haar praktijk begeleidt en adviseert ze vrouwen van alle leeftijden waar het gaat om hun gezondheid, hormonale vragen en klachten. Een van haar specialisaties is hoofdpijn. Daarnaast verricht Desiree gezondheidschecks waarbij bloeddruk, (uitgesplitst) cholesterol, bloedsuikergehalte, BMI ( inclusief lichaamsvetpercentage, visceraal vet etc.) en longfunctie worden gemeten. Waar nodig geeft Desiree adviezen om afwijkende waarden te verbeteren. Desiree heeft na de HBO in diverse branches binnen de gezondheidszorg gewerkt. Haar motto: ‘Je kunt de wind niet veranderen maar wel de stand van je zeilen.’.

Informatie

De Nationale Gezondheidsbeurs 2019

Video & webinars

Locatie

Den Blieklaan 35a, Soest, Nederland

Zorgverleners vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Heb je algemene informatie nodig over een specifieke klacht kijk dan eerst op de pagina van de betreffende aandoening, waar binnenkort ook een Q&A komt. Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website van de patiëntenvereniging. Heb je geen geschikt antwoord kunnen vinden, stel dan je vraag aan de zorgverlener. Het kan een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt via de mail, maar je ontvangt altijd een bericht. Heb je een persoonlijke medische vraag, dan kun je een online consult aanvragen.

  Ervaringen

  Deel je ervaring over Desiree Tijhuis

   hoe tevreden ben je over deze zorgprofessional

   zeer ontevredenontevredenneutraaltevredenzeer tevreden

   Menu