Dr. Peter Leusink, MD, PhD

 • Huisarts en arts seksuele gezondheid
 • De seksuele zaak Utrecht
Aandoeningen: Anticonceptie, Baarmoederhalskanker, Borstkanker, Hormonen, HPV, Kanker, Leefstijl, Overgang, PMS, Seksualiteit, Vulva
Behandelingen: Chronische pijn aan de vulva, pijn bij de gemeenschap, vaginisme en andere seksuele problemen bij vrouwen en mannen. Tevens expertise in anticonceptie, begeleiding en overtijdbehandeling bij ongewenste zwangerschap, soa’s en seksuele problemen bij of na kanker.
Ik ben gepromoveerd op chronische pijn van de vulva (vulvodynie), maar ik behandel ook andere vulvaproblematiek, pijn bij de gemeenschap, vaginisme en andere seksuele problemen bij vrouwen en mannen. Tevens expertise in anticonceptie, begeleiding en overtijdbehandeling bij ongewenste zwangerschap, soa’s en seksuele problemen bij of na kanker. Ik behandel sinds 1998 seksuele problemen en een divers palet aan klachten en problemen op het terrein van de seksuele gezondheid. Ik ben arts maar kijk via een bio-psycho-sociale bril en betrek naast lichamelijk factoren ook psychologische factoren en de interactie met de partner. Waar nodig werk ik samen in onze praktijk met een GZ-psycholoog en/of verwijs naar een collega.

Informatie

Video & webinars

Locatie

Biltstraat 190, Utrecht, Nederland

Zorgverleners vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek. Dit doen zij op vrijwillige basis. Heb je algemene informatie nodig over een specifieke klacht, kijk dan eerst op de pagina van de betreffende aandoening. Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website van de patiëntenvereniging. Heb je geen geschikt antwoord kunnen vinden, stel dan je vraag aan een zorgverlener. Deze vraagt komt binnen bij de ZorgZus, een BIG geregistreerde verpleegkundige. Zij zullen eerst zelf proberen de vraag te beantwoorden, eventueel in overleg met de betreffende arts. En indien nodig bemiddelt de online ZorgZus in een afspraak met betreffende zorgverlener. Het kan een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt op de mail, maar je ontvangt altijd een bericht.

  Ervaringen

  Deel je ervaring over Dr. Peter Leusink, MD, PhD

   hoe tevreden ben je over deze zorgprofessional

   zeer ontevredenontevredenneutraaltevredenzeer tevreden

   Menu