Itske Kappert

Master PA Gynaecologie
ItswomancareHarlingen
Aandoeningen: Anticonceptie, Baarmoederhalskanker, Behandelingen, Endometriose, Fertiliteit, Hormonen, HPV, Menstruatie, Overgang, Overmatig bloedverlies, PCOS, PMS, Seksualiteit, Slaapproblemen, Stress, Urineverlies, Vulva, Zorgprofessional
Behandelingen: Vrouwen kunnen bij mij terecht met vragen op het gebied van anticonceptie, SOA’s, hevige menstruaties, onregelmatige menstruaties, tussentijds bloedverlies, pijnlijke menstruaties, pijn bij het vrijen, bloedverlies na het vrijen, vulvaire klachten, vaginale klachten, onvervulde kinderwens, afwijkende uitstrijkjes en HPV, verzakkingsklachten, (ongewenste) prille zwangerschap, postmenopauzaal bloedverlies, gynaecologische echo’s ed.

Ik ben werkzaam als freelance physician assistant en opgeleid op het gebied van vrouwenzorg. Ik heb jarenlange ervaring in de (vrouwen)zorg, als verpleegkundige, operatie-assistent, fertiliteitsverpleegkundige en physician assistant zowel in de 2e lijn als ook in de huisartsenpraktijk, op de regiopoli (anderhalvelijns zorg gynaecologie) en in zelfstandige behandelcentra. Mijn missie is om op een laagdrempelige manier, persoonlijke en professionele, vrouwenzorg aan te bieden dicht bij huis. Ik ben initiator en eigenaar van Itsforcare & Itswomencare.

Vrouwen kunnen bij mij terecht met vragen op het gebied van anticonceptie, SOA’s, hevige menstruaties, onregelmatige menstruaties, tussentijds bloedverlies, pijnlijke menstruaties, pijn bij het vrijen, bloedverlies na het vrijen, vulvaire klachten, vaginale klachten, onvervulde kinderwens, afwijkende uitstrijkjes en HPV, verzakkingsklachten, (ongewenste) prille zwangerschap, postmenopauzaal bloedverlies, gynaecologische echo’s ed.

Mijn bedrijf zet zich in voor laagdrempelig en persoonlijk aanbieden van professionele vrouwenzorg in de vorm van een vrouwenspreekuur in een huisartsenpraktijk, online informeren van vrouwen, verder ontwikkelen van “de juiste zorg op de juiste plek”.

Video & webinars

Locatie

Zorgverleners vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek. Dit doen zij op vrijwillige basis. Heb je algemene informatie nodig over een specifieke klacht, kijk dan eerst op de pagina van de betreffende aandoening. Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website van de patiëntenvereniging. Heb je geen geschikt antwoord kunnen vinden, stel dan je vraag aan een zorgverlener. Deze vraagt komt binnen bij de ZorgZus, een BIG geregistreerde verpleegkundige. Zij zullen eerst zelf proberen de vraag te beantwoorden, eventueel in overleg met de betreffende arts. En indien nodig bemiddelt de online ZorgZus in een afspraak met betreffende zorgverlener. Het kan een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt op de mail, maar je ontvangt altijd een bericht.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Deel je ervaring over Itske Kappert

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe tevreden ben je over deze zorgprofessional(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.