Itske Kappert

 • Master PA Gynaecologie
 • Itswomancare Harlingen
Aandoeningen: Anticonceptie, Baarmoederhalskanker, Behandelingen, Endometriose, Fertiliteit, Hormonen, HPV, Menstruatie, Overgang, Overmatig bloedverlies, PCOS, PMS, Seksualiteit, Slaapproblemen, Stress, Urineverlies, Vulva
Behandelingen: Vrouwen kunnen bij mij terecht met vragen op het gebied van anticonceptie, SOA’s, hevige menstruaties, onregelmatige menstruaties, tussentijds bloedverlies, pijnlijke menstruaties, pijn bij het vrijen, bloedverlies na het vrijen, vulvaire klachten, vaginale klachten, onvervulde kinderwens, afwijkende uitstrijkjes en HPV, verzakkingsklachten, (ongewenste) prille zwangerschap, postmenopauzaal bloedverlies, gynaecologische echo’s ed.
Ik ben werkzaam als freelance physician assistant en opgeleid op het gebied van vrouwenzorg. Ik heb jarenlange ervaring in de (vrouwen)zorg, als verpleegkundige, operatie-assistent, fertiliteitsverpleegkundige en physician assistant zowel in de 2e lijn als ook in de huisartsenpraktijk, op de regiopoli (anderhalvelijns zorg gynaecologie) en in zelfstandige behandelcentra. Mijn missie is om op een laagdrempelige manier, persoonlijke en professionele, vrouwenzorg aan te bieden dicht bij huis. Ik ben initiator en eigenaar van Itsforcare & Itswomencare. Vrouwen kunnen bij mij terecht met vragen op het gebied van anticonceptie, SOA’s, hevige menstruaties, onregelmatige menstruaties, tussentijds bloedverlies, pijnlijke menstruaties, pijn bij het vrijen, bloedverlies na het vrijen, vulvaire klachten, vaginale klachten, onvervulde kinderwens, afwijkende uitstrijkjes en HPV, verzakkingsklachten, (ongewenste) prille zwangerschap, postmenopauzaal bloedverlies, gynaecologische echo’s ed. Mijn bedrijf zet zich in voor laagdrempelig en persoonlijk aanbieden van professionele vrouwenzorg in de vorm van een vrouwenspreekuur in een huisartsenpraktijk, online informeren van vrouwen, verder ontwikkelen van “de juiste zorg op de juiste plek”.

Informatie

Video & webinars

Locatie

Rozengracht 28, Harlingen, Nederland

Zorgverleners vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Heb je algemene informatie nodig over een specifieke klacht kijk dan eerst op de pagina van de betreffende aandoening, waar binnenkort ook een Q&A komt. Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website van de patiëntenvereniging. Heb je geen geschikt antwoord kunnen vinden, stel dan je vraag aan de zorgverlener. Het kan een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt via de mail, maar je ontvangt altijd een bericht. Heb je een persoonlijke medische vraag, dan kun je een online consult aanvragen.

  Ervaringen

  Deel je ervaring over Itske Kappert

   hoe tevreden ben je over deze zorgprofessional

   zeer ontevredenontevredenneutraaltevredenzeer tevreden

   Menu