Linde Dekker

PhD voor oncologie
Prinses Maxima Centrum voor oncologieUtrecht
Aandoeningen: Kanker, Zorgprofessional
Behandelingen: Research; immuuntherapie bij kinderen met leukemie

Linde heeft biomedische wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waarna ze een promotieonderzoek is gestart naar immuuntherapie bij kinderen met leukemie in het Prinses Maxima Centrum. Hierbij combineert zij lab-werk met data analyse en programmeren. In september 2024 zal zij haar PhD afronden, waarna zij graag haar kennis en kunnen wil blijven inzetten om een significante bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Linde heeft zich tijdens haar universitaire opleiding internationaal georiënteerd door een minor in Engels te volgen aan de Vrije Universiteit Amsterdam, een semester te studeren aan Lund University in Zweden, en door onderzoek te doen aan Harvard University in de Verenigde Staten.

Naast het academische pad is Linde ook actief geweest in verschillende commissies tijdens haar studententijd, is ze vertegenwoordiger geweest van PhD studenten in de ondernemingsraad van het Prinses Maxima Centrum, en zet ze zich persoonlijk in voor klimaat en rechtvaardigheid.

Ze is ambitieus, leergierig, enthousiast, en staat altijd open voor een goed gesprek of discussie! Linde start binnenkort de mobiele brigade Oncologie;

Zorgverleners vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek. Dit doen zij op vrijwillige basis. Heb je algemene informatie nodig over een specifieke klacht, kijk dan eerst op de pagina van de betreffende aandoening. Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website van de patiëntenvereniging. Heb je geen geschikt antwoord kunnen vinden, stel dan je vraag aan een zorgverlener. Deze vraagt komt binnen bij de ZorgZus, een BIG geregistreerde verpleegkundige. Zij zullen eerst zelf proberen de vraag te beantwoorden, eventueel in overleg met de betreffende arts. En indien nodig bemiddelt de online ZorgZus in een afspraak met betreffende zorgverlener. Het kan een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt op de mail, maar je ontvangt altijd een bericht.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Deel je ervaring over Linde Dekker

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe tevreden ben je over deze zorgprofessional(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.