Regine de Moel

Hormoonspecialiste
Care for WomenDijk en Waard
Aandoeningen: Anticonceptie, Fertiliteit, Hoofdpijn, Hormonen, Leefstijl, Menstruatie, Migraine, Overgang, Overmatig bloedverlies, PCOS, PMS, Slaapproblemen, Stemmingswisselingen, Stress, Zorgprofessional
Ik ben Regine de Moel. Sinds maart 2024 ben ik eigenaar van Care for Women-Dijk en Waard, en werkzaam als specialist in vrouwenzorg. In mijn praktijk begeleid en adviseer ik vrouwen van alle leeftijden met hormonale vragen en klachten. Ook voer ik gezondheidschecks uit waarbij bloeddruk, cholesterol, glucose en BMI worden gemeten en geef ik passend advies. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in vrouwenzorg en het ingewikkelde hormonale systeem. Veel vrouwen weten niet dat bepaalde klachten door een verstoring in hun hormoonsysteem kan komen en dat daar vaak een goede oplossing voor is. Alleen al begrijpen hoe je lichaam werkt kan voor klachtenvermindering zorgen. Ik vind het belangrijk om een oplossing te vinden die goed bij iemand past. Vrouwen kunnen bij mij terecht met vragen over anticonceptie, menstruatieklachten, PMS/PCOS, stress, vermoeidheid, hoofdpijn, de overgang of zwanger worden. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg, eerst als doktersassistente, daarna als spreekuur ondersteuner huisarts. Ook heb ik de HBO opleiding psychosociale basiskennis en de module gezondheidspsychologie afgerond.

Locatie

Zorgverleners vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek. Dit doen zij op vrijwillige basis. Heb je algemene informatie nodig over een specifieke klacht, kijk dan eerst op de pagina van de betreffende aandoening. Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website van de patiëntenvereniging. Heb je geen geschikt antwoord kunnen vinden, stel dan je vraag aan een zorgverlener. Deze vraagt komt binnen bij de ZorgZus, een BIG geregistreerde verpleegkundige. Zij zullen eerst zelf proberen de vraag te beantwoorden, eventueel in overleg met de betreffende arts. En indien nodig bemiddelt de online ZorgZus in een afspraak met betreffende zorgverlener. Het kan een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt op de mail, maar je ontvangt altijd een bericht.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Deel je ervaring over Regine de Moel

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe tevreden ben je over deze zorgprofessional(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.