Wendy Verbeek

 • Care for Women specialiste
 • Care for Women Eindhoven
Aandoeningen: Anticonceptie, Fertiliteit, Hoofdpijn, Hormonen, Leefstijl, Menstruatie, Migraine, Overgang, Overmatig bloedverlies, PCOS, PMS, Slaapproblemen, Stemmingswisselingen, Stress
Behandelingen:
Hormonen kunnen je leven behoorlijk op z’n kop zetten. Ik weet als geen ander wat je als vrouw meemaakt op het moment dat je te maken krijgt met hormonale problemen. In mijn Care for Women praktijk in Eindhoven kunnen vrouwen van alle leeftijden terecht. Samen ga ik met u op zoek naar de oorzaak van (hormonale) gezondheidsklachten. U krijgt handvatten aangereikt om actief te werken aan uw hormonale gezondheid. Aangezien iedere vrouw uniek is en klachten bij elke vrouw anders worden ervaren, vind ik persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Daarnaast ben ik BGN-gewichtsconsulente en voedingsdeskundige bij Voeding24 en heb ik me op het gebied van voeding via de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) gespecialiseerd in menstruatie- en overgangsklachten en zwangerschap. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig.

Informatie

Video & webinars

Locatie

Noord Brabantlaan 303, Eindhoven, Nederland

Zorgverleners vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Heb je algemene informatie nodig over een specifieke klacht kijk dan eerst op de pagina van de betreffende aandoening, waar binnenkort ook een Q&A komt. Ook kun je betrouwbare informatie vinden op de website van de patiëntenvereniging. Heb je geen geschikt antwoord kunnen vinden, stel dan je vraag aan de zorgverlener. Het kan een paar dagen duren voordat je antwoord krijgt via de mail, maar je ontvangt altijd een bericht. Heb je een persoonlijke medische vraag, dan kun je een online consult aanvragen.

  Ervaringen

  Deel je ervaring over Wendy Verbeek

   hoe tevreden ben je over deze zorgprofessional

   zeer ontevredenontevredenneutraaltevredenzeer tevreden

   Menu