Balans in je relatie als je partner ziek is

Als je leeft met iemand die ziek is, ben je bezorgd om het leed van je partner. Ook voel je zelf pijn als je je partner ziet lijden. Dit heeft impact op jezelf en je relatie en hiervan kun je uit balans raken. Maar juist jij hoort altijd sterk te zijn. Hoe vermijd je dat je jezelf weggeeft en in een overlevingsmodus komt? Hoe kun je toch ruimte innemen voor jezelf? Dit doe je door juist ook goed voor jezelf te zorgen en je eigen dromen en idealen te leven. In je natuurlijke staat ervaar je vrede en plezier en kun je optimaal voor je partner klaar staan, omdat je batterijen opgeladen zijn. Hoe kun je jezelf weer verbinden met je innerlijke kracht. Wij inspireren je graag hoe!

Programma

 • We beginnen elke dag met een ademhalingssessie en stretching. Daarna gaan we ontbijten. In de ochtend hebben we een bijeenkomst waarin we met elkaar in gesprek gaan via dialogen en korte uiteenzettingen.  We delen onze ervaringen als verzorgers. Waar verzwakken we en worden we kleiner en komen in een overlevingsmodus. Hoe beïnvloeden onze gedachten onze emoties en hoe kun je die zelf positief transformeren? Door bewuste aanraking en cranio sacrale massage leer je te ontspannen. Je leert hoe chronische stress je aanvalt en doet verkrampen en hoe jij hiermee kunt omgaan door te kantelen naar je natuurlijke staat. Vanuit je kracht ga je contact maken met je dromen en verborgen talenten waar plezier centraal staat. Je werkt met elkaar aan een persoonlijk lifestyleplan met volop uitdagingen waarmee je naar huis gaat. De levenskunstenaar in jou is weer opgestaan. Je bent in de middag en avond vrij om je eigen vakantiebeleving inhoud te geven. Je ontvangt persoonlijke coaching, alleen en met je partner en één of meerdere massages. Je hebt genoeg vrije tijd aan het zwembad of strand en je kunt gaan fietsen of wandelen in de omgeving.Deze retraite is het hele jaar door te boeken.
 • Media:
 • Duur & kosten

 • Elke dag een persoonlijk coachinggesprek met Leo van der Hoeven, alleen én met je partner.
 • Elke dag ochtend gymnastiek en of een wandeling in de prachtige natuur.
 • Eén of meerdere lichaamsbehandelingen van Osteopaat Joke Verkeyn
 • 2 groepssessies o.l.v. Leo van der Hoeven en Joke Verkeyn.
 • Vrije tijd aan het zwembad of op het strand.
 • Mogelijkheid om te fietsen in de omgeving
 • Lekker en gezond eten
 • Je kunt aanvullend een massage boeken.
 • Deze retraite is het hele jaar door te boeken. Minimaal 4 personen. Maximaal 6 personen.
 • 5 dagen, 4 nachten
 • € 675,- per persoon, incl. overnachting, ontbijt, lunch, alle gesprekken, teamsessies, behandelingen en transfer vliegveld. Exclusief diner en vlucht

Locatie

Leo van der Hoeven, trainer

LEO VAN DER HOEVEN heeft als ondernemer succes ervaren  maar hierdoor ook een burnout. Juist door deze burnout heeft hij geleerd om vanuit zijn natuurlijke staat te gaan leven in plaats van te overleven. Hij heeft met zijn gezin een nieuw leven opgebouwd op Mallorca waar hij vanuit zijn hart en idealen leeft. Hij heeft mensen gecoached van alle leeftijden en niveaus. Hij is zelf levenskunstenaar door uitdagende omstandigheden in zijn leven en gezin te kantelen in persoonlijke groei, vitaliteit en levensplezier. Hij is opgeleid als ondernemer en als mastercoach, NLP coach en NEI coach. Het is zijn passie om gesprekken te voeren van hart tot hart.

Joke Verkeyn, osteopaat, trainer

JOKE VERKEYN heeft 12 jaar haar eigen osteopathiepraktijk gerund in Belgie en maakte in 2018 één van haar dromen waar door met haar gezin naar Mallorca te verhuizen. Haar verlangen was groot om dichter bij de natuur te leven, in verbinding met haar eigen ritme en samen met de mensen die ze graag ziet. Dankzij haar specialisatie tot centering practitioner voelt ze zeer snel aan welk verhaal een lichaam vertelt en leerde ze zelf ook weer luisteren naar deze waardevolle signalen. Haar doel is om mensen terug in contact te brengen met de kracht van hun lichaam en hen te laten thuiskomen bij zichzelf. Zo kun je vanuit een diep vertrouwen en met hernieuwde krachten je eigen weg weer voortzetten en zorgdragen voor jouw omgeving.

Heb je interesse in deze retraite? Neem contact op met Mariska Meijer van Zus & Zorg Communicatie 06 52 44 7005
Menu