De helende kracht van de natuur

Hoe ziet jouw levensboom eruit? En is deze geaard? Heb je behoefte aan meer grond onder je voeten om beter in je eigen kracht te komen? Dan is deze retraite voor jou! Nicole Goezinnen, natuurgeneeskundig therapeut, woont in Zuid Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeën op een sprookjesachtige plek waar de natuur je betovert. Zij gaat je helpen om meer vat te krijgen op jouw levensritme aan de hand van de elementen in de natuur. Dit gaat je helpen te ervaren waar je voor staat, de ruimte die jij mag innemen, het versterken van je intuïtie en doelgerichtheid.

Programma

 • 5 dagen en 4 nachten in het prachtige, “Le Petit Chateau” in Laborde,  gelegen in de valei ‘De Baronies’ aan de voet van de Pyreneeën in Zuid-Frankrijk;
 • Elke dag een workshop (ook creatief met je handen bezig zijn) en lichaamsoefeningen in de natuur;
 • Wandelen en mediteren in de prachtige omgeving;
 • Persoonlijke behandeling van Nicole Goezinnen en/of een massage;
 • Gezond en lekker eten;
 • Groepjes van maximaal 8 personen;
 • Meerdere dagen bij te boeken naar eigen behoefte;

Media

Data

 • Op aanvraag
 • Kosten

 • € 925,- p.p. in een 1-persoons kamer met eigen badkamer.
 • Inclusief alle workshops, maaltijden, thee, koffie en bronwater (afkomstig direct van uit de waterbron uit de bergen).
 • Een persoonlijke behandeling van Nicle. Overige behandelingen worden extra berekend.
 • Exclusief retourvlucht (Amsterdam-Toulouse, Frankrijk) en inclusief transfer vliegveld naar de locatie (1,5 uur rijden)

Locatie

Nicole Goezinnen, Natuurgeneeskundig Therapeut

Nicole is Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut, en hanteert een holistische benadering van genezen vanuit de natuur. 

Het lichaam draagt de geschiedenis van het leven in zich, wat zich op verschillende manieren openbaart. Nicole richt zich op vele energielagen tegelijk, niet op de symptomen, maar op de werkelijke oorzaken. Haar intuïtieve vermogen helpt om in korte periode de therapie effectief te maken.

Met o.a. Cranio Sacraal, Aurahealing, EMDR, TR-EMI en andere methoden worden trauma’s en kwalen aangeraakt en direct gewerkt naar de kern toe. Essentiële gebieden die de oorzaken vormen van klachten worden vrij gemaakt.

Lichaam en geest worden tijdens de behandeling opnieuw in zijn natuurlijke balans gebracht. De behandelingen kunnen grote transformaties teweeg brengen. “Wat mij keer op keer weer verwondert en inspireert, is hoe effectief en soms ook hoe snel processen mogen plaats vinden, wat leidt tot betere levenskwaliteit en veranderende denk- en gedragspatronen bij zowel kinderen, als volwassenen en dieren”

Van origine is Nicole danseres, dansdocente en choreografe. Zij is onderlegd op het gebied van Sjamanisme, Boeddhisme en Radja Yoga, gediplomeerd Aurareader aan de opleiding van Carolina Bont, afgestudeerd aan de Peirsman Cranio Sacraal Academie, HBO Medische Basiskennis diploma en gecertificeerd EMDR en TR-EMI. In 2008 is zij afgestudeerd als Holistisch energetisch therapeut. In 2018 is zij geëmigreerd naar haar eigen ‘Petit Chateau’ in Zuid- Frankrijk waar zij o.a. retraites organiseert. www.petitchateau.com

Heb je interesse in deze retraite? Neem contact op met Mariska Meijer van Zus & Zorg Communicatie 06 52 44 7005
Menu