Soul Full Leadership

Over authentiek leiderschap en persoonlijke groei voor vrouwen
Authentiek leiderschap gaat over de reis naar binnen. Jezelf weer verbinden met je hart en los maken van rollen die vanuit het ego aangestuurd worden. Door de reis naar binnen en je weer te verbinden met je eigen wijsheid en je hart, ben je bewuster aanwezig en maak je bewustere keuzes. Tijdens je ontdekkingsreis, ontdek je welke patronen en overtuigingen je ervan weerhouden om leiderschap over je eigen leven te nemen.
Data: op aanvraag
Locatie: Osa Major, Mallorca osamajor.com
Kosten:  € 975 in een 2 pers. kamer en €1325,- in een 1 pers. exclusief vlucht.

Programma lijn

 • Innerlijke koers – wat is jouw zielsmissie, leef je vanuit je hart?
 • Opruimen & detox – Wat kom je tegen, wat belemmert je?
 • Reset en nieuwe koers verankeren. Wat wil je veranderen en hoe ga je de nieuwe koers implementeren en borgen?

Voor wie is de soulfull leadership retreat?

Je bent toe aan een volgende stap in je leven, je weet waar je voor staat en je wilt groeien naar verdere verdieping in balans en geluk. Je staat open om contact te maken met je innerlijk kompas en je te laten leiden door je hart en je leven niet te laten bepalen door externe omstandigheden.

Media:

Wat levert het je op?

Leven vanuit Soulfull leadership maakt dat jij je eigen koers bepaalt en de manier waarop jij je leven wilt invullen zowel privé als in je werk. Het levert meer geluk en balans op in je leven en JIJ bepaalt dit.

Werkgever

Stimuleert jouw werkgever jouw persoonlijke groei? Om je gezondheid (werk/prive balans) te waarborgen is de investering in jouw pitstop belangrijk. Voor jezelf én voor je werkgever. Soul Full Leadership helpt je bij een gezonder en gelukkiger (werk) leven.

Masha Trommel, owner van Female Capital, freelance lobbyist bij WOMEN Inc.

A chick with a mission. Sinds 10 jaar werkt Masha in de NGO wereld (Niet Gouvernementele Organisaties) om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke verandering zoals o.a. het versterken van vrouwen in de maatschappij. Dat doet zij zowel via politieke lobby, het aanpakken van het bedrijfssysteem én op persoonlijk vlak. “We hebben meer vrouwen nodig die vanuit hun universele intuitie leiding geven aan organisaties en aan hun eigen leven. Ik help vrouwen hun eigen krachten te laten ervaren. Mijn missie is om een nieuwe wereld te creëren waar economische groei, duurzaamheid, spiritualiteit, gelijkheid uitgangspunten zijn en waarbij de mannelijke en feminiene waarden in balans zijn.

Opleiding

 • Inclusief Leiderschap – Alumnimasterclass Universiteit Leiden
 • Conscious Mind Leadership – Conscious mind Trainingen Chetanya de Wit
 • Grondslagen van Geluk – Erasmus Executive Programs
 • Vrouwelijk Leiderschap – Phoenix Opleidingen
 • Reiki level 1 + 2 – Level Up Now van Reikimaster en Spiritueeltherapeut Loes Kramer-Klijn
 • Life Coaching opleiding – ATMA Instituut
 • Amsterdamse Academie voor Bank & Financien samenwerkingsverband Vrije Universiteit & Hogeschool Holland

Dymphe Beek, business communications, boardroom dynamics, business coaching

Leiding geven vanuit universele intuitie. Dymphe begeleidt MT’s en CEO’s van bedrijven bij het ‘samen werken’ met als doel een optimaal bedrijfsresultaat. “Ik ben pragmatisch, creatief, direct en no-nonsens. Ik stimuleer mensen om issues op tafel te leggen en bespreekbaar te maken. Ik bemiddel en begeleid het proces van verbinden, ontwikkelen en veranderen. Dan laat ik het weer los. “Mijn passie is om met mensen te werken, mijn expertise ligt in het woorden kunnen geven aan dat wat de ander voelt en ervaart en zo snel tot je kern en je innerlijke kompas te komen. Het intrigieert me iedere keer weer om het nieuwe pad te duiden”

Opleiding

 • Phoenix Opleidingen ( 3jaar)
 • Familie en organisatie opstellingen (NLP, TA)
 • Life Mastery Anthony Robbins/Deepak Chopra
 • Transcedente Meditaties
Mede begeleiders:

Sophie Muuse

Meditatie walking

Met walking meditation komen ademhaling, lopen en aandacht samen. Dit maakt het eenvoudiger om uit de normale stroom van gedachten en emoties te stappen, je te verbinden met je hart en lichaam en je omgeving met nieuwsgierigheid te ontdekken. Je voeten volgen het comfortabele ritme van je ademhaling, elke stap neem je met aandacht, alles wordt kleurrijker en helderder, en een ontspannen energie verspreidt zich door je heen. Een wandeling waar je moeiteloos lichaam, geest, hart en ziel met elkaar verbind. Het is een prikkelde en plezierige ontdekking dat je altijd bewust kan zijn van je eigen kracht, rust, en balans, waar je ook bent, wat je ook doet.

In deze wandeling versterken we ons bewustzijn en brengen we lichaam, geest en ziel met elkaar in verbinding om authentieke kracht te creëren.

Clara Palau

Lichaamsbewustzijn en communicatie – Grinberg methode

Clara Palau begeleidt groepen en individuen bij lichaamsbewust wording waardoor je controle krijgt over je lichaam, je gevoelens en je klachten. Zij doet dit o.a. aan de hand van de Grinberg Methode. Deze methode helpt je op een lichamelijke wijze te bevrijden uit de gevangenis van besluiten die je lang geleden genomen hebt maar die je helemaal vergeten bent. Je kunt het ook oude- en overbodige patronen noemen. Ze zijn niet alleen mentaal maar hebben een lichamelijke weerslag in je lichaam. Hoewel deze patronen ooit ontstaan zijn om je te beschermen, belemmeren ze je nu omdat ze onbewust zijn: je hebt ze deels (maar niet volledig) in zicht en je kan ze daardoor niet blijvend veranderen. Deze methode leert je hoe je chronische spanning, die je onbewust vasthoudt, waar dan ook in je lichaam kunt loslaten.
Maar je leert ook om te gaan met stress, pijn of angst en andere hiermee gepaard gaande gedachten en emoties. Je leert hoe je weer een ‘human being’ wordt in plaats van een ‘human doing’.

Opleiding: alternatieve geneeskunde, specialisatie in lichaamstechnieken zoals reflexologie en traditionele massage, evenals training in energetisch werk met de stem (Stimmenergetics).

Siska Vergauwe, Siska Yoga & Massage

Thai Yoga Massage

Siska Vergauwe komt uit Belgie, is 31 jaar en vond haar toevlucht in yoga. Ze volgde haar eerste les 13 jaar geleden en is nooit meer van haar Yogapad afgeweken. “Ik was zo verbaasd door de kracht van yoga. Niet alleen herontdekte ik de lichtheid van mijn lichaam & geest op de mat, ik ontdekte ook hoe ik de yogaprincipes kon toepassen en meenemen in het dagelijkse leven. Toen ik de bedrijfswereld instapte, werd ik overdonderd door stress, maar ik had het geluk Yoga al te hebben ontdekt. Yoga is sinds mijn eerste les mijn houvast en begeleider in het leven!”

Ze studeerde Mindful Hatha Yoga en is beginnen lesgeven zodra ze verhuisde naar Mallorca (2014). Naast yoga en acroyoga, ontwikkelde ze ook haar interesse voor Thaise massage (ook wel ‘yoga massage’ genoemd) die ze in 2015 is beginnen aanbieden en heeft verfijnd tijdens haar studiereis naar Thailand in januari/februari 2018. Sinds haar terugkeer van Thailand combineert ze ook beide disciplines (Hatha Yoga & Thaise massage) in haar unieke Thai Yoga lessen.

Ze houdt van beweging en het ontdekken van nieuwe disciplines ( Kung Fu, Thai Chi, Muay Thai, klimmen, fitness, volleyball, etc) om zelf steeds bij te leren en een holistisch begrip te ontwikkelen van de relatie lichaam-geest. “Met elke nieuwe discipline, ontdek ik een nieuw stukje van mezelf. Dat kan een beperking zijn, een angst, of juist een verademing of overwinning, een nieuw stukje om mijn ‘zijn’ beter te begrijpen en te omarmen. Ik geloof heel erg in de correlatie tussen lichaam & geest (en dus emotionele/psychologische oorzaken voor fysieke klachten). Hoe meer we onszelf begrijpen, en bewust worden van ons lichaam en geest, hoe meer we kunnen inzien dat alles verbonden is. We leren onszelf te herkennen, te aanvaarden en te veranderen waar nodig, en zo geven we onszelf de kans ons eigen geluk te creëren.”

Verder zal Siska zichzelf geen “yogadocente” noemen. Ze beschouwt zichzelf als een lerende yogi en hoopt mensen te inspireren op hun levenspad naar gezondheid en geluk.

Heb je interesse in deze retraite? Neem contact op met Mariska Meijer van Zus & Zorg Communicatie 06 52 44 7005
Menu