Voor vrouwen

Heb jij behoefte aan snel en deskundig advies over jouw gezondheid? Bij de online ZorgZus kun je terecht met al je vragen. BIG geregistreerde en ervaren verpleegkundigen bieden online professionele hulp, begeleiding & advies aan vrouwen van alle leeftijden. Gericht op vrouwspecifieke zorg zoals menstruatie of incontinentieklachten, de overgang, het vrouwenhart. Maar ook voor migraine, seksuele klachten en fertiliteitsvragen kun je bij de online ZorgZus terecht. Professionele zorg op het moment dat het jou het beste uitkomt. Met een bel consult pak jij weer de regie over je eigen gezondheid. Blijf niet rondlopen met je klachten! Er is altijd iets aan te doen.

Wij bieden online consulten door BIG geregistreerde verpleegkundigen, op ieder gewenst moment van de dag. Ook mogelijk ‘s avonds en op zaterdag.

De kosten voor een online consult bedragen 89,50 euro. Ben je aanvullende verzekerd dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars het consult.

Heb je een vraag?

Zus & Zorg is een platform waar zorgprofessionals uit het hele land belangeloos hun kennis delen en bereid zijn om vragen te beantwoorden.
Ruim 12 jaar organiseerde zus & zorg vele gezondheidsevenementen voor vrouwen in zorginstellingen, gemeenten en beurzen zoals de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Inmiddels hebben we al duizenden vrouwen geholpen op weg naar de juiste zorg.

Wij hebben korte lijnen met de medisch specialisten  en gespecialiseerde vrouwenzorg consulenten voor aanvullende hulp indien nodig.

Stel je vraag

Bij de online ZorgZus kun je terecht met al je vragen. BIG geregistreerde en ervaren verpleegkundigen bieden online professionele hulp, begeleiding & advies aan vrouwen van alle leeftijden.